Scam Info Mail order brides scam, international marriage scam, Russian women scam - let's fight it! Превара инфо маил младе како превара, пријевара међународног брак, Руски жене превара - хајде да се бори!   Donating us today you save yourself from scam tomorrow. Донирањем нам себе спасе од превара сутра. We would appreciate any financial help - this would help Scam Info to develop. Ми смо захвални на било какве финансијске помоћи - то ће помоћи да развије Превара инфо.

main page насловна страна
Scammers search scammers list gold diggers full database browse by name new scammers celebrities photos report a scam Сцаммерс превараната Тражи Листа Копачи злата пуном базе претраживати по имену нове превараната славне фотографије извештај превара
For members login register membership lucky membership За чланове Логин Регистер чланство срећан чланства
Information about campaign scam scenarios warning signs Информације о кампањи сценарије превара знаци упозорења
Our sponsor our sponsors donation Наш спонзор наше спонзоре донација
Agencies agency check-list join our program you recommend Агенције агенцији проверите листу придружите нашем програму можете препоручити
Contacts guestbook testimonials contact us Контакти Књига гостију изјаве контактирајте нас
Quick registration: Брза регистрација:

Анти-Превара програма

Пошто је развио програм за борбу против Превара желимо да вас упозоримо о феномену међународних датира превара и да ће се потрудити покушава да вам помогне да избегнемо сцаммед. Ми смо покренули нашу кампању за борбу против превара и апелују на све људе који су у сфери интернета датирају и међународних брак - Страни мушкараца, жена и руске агенције за међународни брака - као што смо сви пате од превара ишла од стране бескрупулозних људи. МУШКИ сцаммед од непоштених жене престати веровање да је могуће пронаћи добар, воли руски жену и отказ. Као и мушкарци губе интерес у проналажењу жену путем Интернета, искрен жене добијају мање прилика да пронађу праву момка за брак. Озбиљна агенција које улажу новац у развој веб-сајт, канцеларије, опреме губе својим клијентима и пословним. Желимо да направите потпуну и комплетну базу података превараната на једном месту.

What is scam? Шта је превара?

Упозорење

Agencies, join our program! Агенције, придружите нашем програму!

Ако се међународни брака и датира агенције и покрените бизнис искрен, ви сте добродошли да се придружите нашем програму за борбу против превара. Your web-site should observe the following rules: Ваш уеб сајт треба да поштује следећа правила:
most dangerous scammer
most dangerous scammer
most dangerous scammer
most dangerous scammer
most dangerous scammer
most dangerous scammer
Love Banner :: Dating Banner Exchange