Anti Scam Mail order brides scam, international marriage scam, Russian women scam - let's fight it!

main page
Scammers search scammers list gold diggers full database browse by name new scammers celebrities photos report a scam
For members login register membership lucky membership
Information about campaign scam scenarios warning signs
Agencies agency check-list join our program you recommend
Contacts guestbook testimonials contact us

Anti-program Scam

Duke zhvilluar anti-program Scam kemi ndërmend që t'ju paralajmërojë për dukurinë e scam Ndërkombëtare takim dhe do të bëjmë tona më të mira duke u përpjekur për t'ju ndihmuar për të shmangur të scammed. Ne të fillojë fushatë anti-scam tonë dhe apeli për të gjithë njerëzit që janë në sferën e internetit takim dhe martesa ndërkombëtare - burra të Jashtme, gratë ruse dhe martesa e agjencive ndërkombëtare - si ne të gjithë vuajnë nga scam vrapoi nga njerëzit e paskrupullt. NJERËZIT scammed nga gratë pandershëm ndaluar duke besuar se është e mundur për të gjetur një grua të mirë, i dashur ruse dhe u largua. Si burrat humbasin interesin e tyre në gjetjen e një grua nëpërmjet Internetit, GRA ndershëm të merrni më pak mundësi për të gjetur të drejtën djalë për martesë. Serioze AGENCIES që të investojë para në zhvillimin e web-site, zyrat, pajisjet e humbin klientët e tyre dhe të biznesit. Ne duam të krijuar një bazë të dhënash të plotë dhe të plotë të të përhershme në një vend.

What is scam? Çfarë është Scam?

Warning

Agencies, join our program! Agjencitë, bashkohet me programin tonë!

Nëse ju jeni një martesë takim ndërkombëtar dhe agjenci dhe për të drejtuar një biznes të ndershëm, ju jeni i mirëpritur për t'u bashkuar kundër programit tonë scam. Your web-site should observe the following rules: Web-site juaj duhet të respektojnë rregullat e mëposhtme:
most dangerous scammer
most dangerous scammer
most dangerous scammer
most dangerous scammer
most dangerous scammer
most dangerous scammer
Love Banner :: Dating Banner Exchange