Anti Scam Mail order brides scam, international marriage scam, Russian women scam - let's fight it!

main page
Scammers search scammers list gold diggers full database browse by name new scammers celebrities photos report a scam
For members login register membership lucky membership
Information about campaign scam scenarios warning signs
Agencies agency check-list join our program you recommend
Contacts guestbook testimonials contact us

Анти-измама програма

Ја развива програмата за борба против измами, имаме намера да ве предупреди за појава на Меѓународниот датираат измама и ќе се потрудиме да ви помогнеме да се обидува да избегне се scammed. Ние ја тераат нашата анти-кампања измама и апел до сите луѓе кои се во сферата на интернет кои датираат и меѓународни брак - Министерот за надворешни мажи, жени, руски и меѓународни агенции за брак - како што сите страдаат од измама трчаше од бескрупулозната луѓе. Машки scammed со нечесни жените престане да верува дека е можно да се најде добра, руски жена љуби, и да престанам. Како мажите губат интерес за изнаоѓање на жена преку Интернет, искрен Жените се помалку можности да го најде вистинскиот човек за брак. Агенции кои сериозно инвестираат пари во развој на веб-сајт, канцелариски простор, опрема губат потрошувачите и бизнисот. Ние сакаме да создадеме комплетна и целосна база на податоци за scammers на едно место.

What is scam? Што е измама?

Предупредување

Agencies, join our program! Агенции, се придружите на нашата програма!

Ако се меѓународен бракот и датира агенција и одржување на чесен бизнис, вие сте добредојдени да се приклучат на нашата анти-измама програма. Your web-site should observe the following rules: Вашиот веб-сајт треба да почитуваат следниве правила:
most dangerous scammer
most dangerous scammer
most dangerous scammer
most dangerous scammer
most dangerous scammer
most dangerous scammer
Love Banner :: Dating Banner Exchange