Donating us today you save yourself from scam tomorrow.

 

Scam Info is a non-commercial project aimed at saving you from being scammed. Infrastructure that supports our work is minimal, but it is not free: the economy is built the way that people do not work for free. That is why we ask for donations. We would appreciate any financial help you can afford. This would help Scam Info to develop.

Mail order brides scam, international marriage scam, Russian women scam - let's fight it!

main page
Scammers search scammers list gold diggers full database browse by name new scammers celebrities photos report a scam
For members login register membership lucky membership
Information about campaign scam scenarios warning signs
Our sponsor our sponsors donation
Agencies agency check-list join our program you recommend
Contacts guestbook testimonials contact us

Csalas elleni program

Miután fejlett Csalas elleni programot kívánunk figyelmezteti Önt jelenség Párkeresés csalás és mindent megteszünk próbál segít elkerülni, hogy csalás. Indítunk a mi Csalas elleni kampányt, és felszólította a személyek, akik a területén a nemzetközi internetes társkereső és házasság - Idegen férfi, az orosz nők és a házasság Nemzetközi ügynökségek - mint mindnyájan szenved átverés futott gátlástalan emberek. MEN csalás a becstelen nők abba hinni, hogy lehetséges megtalálni a jó, az orosz szerető feleség, és kilép. Mint a férfiak elveszítik az érdeke, hogy a feleség az Interneten keresztül, becsületes NŐK kap kevesebb lehetőséget, hogy megtalálja az igazit a házasság. Komoly ügynökségek fektetnének be pénzt weboldal fejlesztés, irodák, berendezések elveszítik az ügyfelek és az üzleti. Szeretnénk létrehozni egy teljes körű adatbázis csalók egy helyen.

What is scam? Mi az átverés?

Figyelmeztető

Agencies, join our program! Ügynökségek, csatlakozzon a programunk!

Ha a házasság és a nemzetközi társkereső ügynökség és működjön egy tisztességes üzlet, hálásak vagyunk, hogy csatlakozzon az anti-scam programot. Your web-site should observe the following rules: Ön honlapján kell tartaniuk az alábbi szabályokat:
most dangerous scammer
most dangerous scammer
most dangerous scammer
most dangerous scammer
most dangerous scammer
most dangerous scammer
Love Banner :: Dating Banner Exchange